Biofood schapenvet Knoflook Mini

Vorige Artikel 6 van 19 Volgende
€ 5,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Deze schapenvet bonbon met knoflook heeft een antiparasitaire (anti-vlo, teek, mijt, en worm) en antivirale werking en kan hierdoor gebruikt worden als vlooien en ontwormingsmiddel. Tevens is het een natuurlijk middel bij huid-, vacht-, en verteringsproblemen en zorgt daarnaast voor extra weerstand.

Met vitamine A en D, 100 % natuurlijk, zonder chemische toevoegingen.

Dosering: 1 bonbon per 10 kg lichaamsgewicht per dag.

Inhoud: 80 stuks

 

De BIOFOOD schapenvet bonbons mini variant zorgt voor een prachtige glanzende vacht, gezonde huid en een beschermend laagje in de darmen ter verbetering van de darmflora. Op de bonbon is een laagje sterk geconcentreerd reukloze knoflook met de werkzame stof alliine aangebracht. Alliine wordt in het lichaam omgezet in allicine en heeft een bewezen vernietigende werking op virussen en bacteriën waar insecten, zoals vlooien, luizen, wormen en teken van leven.

 

Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitamine A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag (epitheel) van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maag-darmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet). Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties (immuunsysteem).

 

 

De Biofood schapenvet bonbon bestanddelen zorgen voor:

 

-Een gezonde huid
-Een glanzende vacht
-Een betere darmflora
-Extra weerstand
-Een goede gezondheid
-Sterkere botten

Samenstelling:
schapenvet, knoflook met alliine

© 2013 - 2023 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel