Onweer en Vuurwerk Angst

Veel dieren zijn ontzettend bang voor vuurwerk. Zie ook het stukje Vuurwerkangst bij Interessante informatie. Als uw hond en/of kat erg bang is voor vuurwerk dan kunt u het beste begin December al beginnen met PUUR Rust. Combineer met PUUR Nervositeit vanaf half december. Eventueel kan tijdens de knaldagen zelf nog Bach rescue remedy worden gegeven. Bach Rescue remedy kan u bijvoorbeeld ook geven vlak voor twaalven op ouderjaarsavond. Bach Rescue Remedy is ook goed inzetbaar bij onweer omdat deze een directe werking heeft.

Voor paarden bevelen wij aan om half December met PUUR Nervositeit te beginnen en op ouderjaarsavond vlak voor twaalven Bach rescue remedy te geven. Bach rescue remedy kan ook gegeven worden bij acute stressmomenten op de knaldagen zelf. Nb. Puur rust is niet geschikt voor paarden.

De thundershirt voor de hond kan rust geven bij angst voor onweer maar ook bij vuurwerkgeluiden. De thundershirt gaat gemakkelijk aan en zorgt voor een constante druk op de romp van de hond. Deze druk heeft een enorme kalmerende werking voor de meeste honden.

Een kort filmpje laat zien wat de thundershirt kan doen voor uw hond.
Klik hier om de video te bekijken voor succesvolle resultaten.

Sorteer op
 • ThunderShirt
  ThunderShirt

  Het Thundershirt is een uitstekende oplossing voor honden met angst. Een product zonder medicijnen/verdovende middelen, veilig en effectief in gebruik.

  Hoe werkt het precies?
  Het Thundershirt gaat gemakkelijk aan en zorgt voor…

  € 42,95
© 2013 - 2024 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel