Edelstenen

Edelstenen voor honden

Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam. Door het dragen van een bepaalde steen is de invloed vaak erg groot op klachten en/of ziektes en kunnen deze dan aanzienlijk verminderen.

Edelstenen en dus ook edelsteentherapie wordt gebruikt om het lichaam de kracht en energie te geven om zichzelf te herstellen. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van deze stenen uit de natuur. Door een Edelsteen te dragen wordt de aura, dat uiteraard ook uit energietrillingen bestaat, positief beïnvloed.

Het dragen van edelstenen tegen geestelijke of lichamelijke klachten is al een zeer oude therapie. Vele natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Maar ze gebruikten de stenen ook als amuletten om negatieve invloeden tegen te gaan.
Door heel de geschiedenis en bij veel verschillende volkeren is deze kennis altijd van groot belang gebleven.

Let Op: Het werken met edelstenen mag niet ter vervanging van een arts of dokter gezien worden.
Edelsteentherapie is een complementaire therapie die je in combinatie met de geneeskunde gebruikt, niet ter vervanging.

Tevens is het niet aangeraden de edelsteen samen met een zware ID penning te dragen vanwege dat de edelsteen en penning tegen elkaar aan tikken tijdens het wandelen en hierdoor de edelsteen kan breken op het bevestigingspunt. * Edelstenen vallen daarom buiten de garantiebepalingen omdat wij dit niet kunnen controleren.

Sorteer op
 • Peridoot Kristal
  Peridoot Kristal

  Peridoot kan gedragen worden bij Ziekte van Lyme waarbij de klachten aanzienlijk kunnen verminderen. De steen ruimt stress en zorggevoelens op. Peridoot houdt de aura stabiel en zorgt tevens dat de aura weer gezond word.

  De…

  € 8,50
 • Amethist Hartje
  Amethist Hartje

  Amethist helpt een vlooienplaag te voorkomen, geeft rust en kalmeert.

  Aandoeningen van de lever, longen en de luchtwegen zijn gebaat bij haar kracht, zo ook de spijsvertering. Ook bij jeuk kan deze steen helpen.

  Deze mooie steen…

  € 5,65
 • Groene Amethist
  Groene Amethist

  De groene Amethist of Prasioliet heeft dezelfde werking als de bekende Amethist. De groene kleur is veroorzaakt door vulkanische activiteit of natuurlijke opwarming van de kern van de aarde.

  € 5,95
 • Agaat Hartje
  Agaat Hartje

  Agaat kan ingezet worden bij artrose, astma en pijn. Zij stimuleert ook de spijsvertering en is goed voor maag en baarmoeder. Zij heeft een reinigende werking op het lymfestelsel en de alvleesklier. Huidaandoeningen zijn ook…

  € 5,65
 • Bergkristal
  Bergkristal

  Bergkristal geeft energie, versterking, bij angst, astma, versterkt organen en spierweefsel, versterkt hart en bloedvaten, bij te hoge bloeddruk, bloedarmoede, buikkrampen(overmatige gasvorming), concentatiestoornissen,…

  € 4,65
 • Hematiet
  Hematiet

  Hematiet kan helpen bij blaasproblemen, reuma, rugpijn. Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert…

  € 4,65
 • Opaline
  Opaline

  Opaal kan ingezet worden bij huidklachten zoals exceem, uitslag of een droge huid, longklachten, longontsteking, spijsverteringsproblemen, werkt ontgiftend.

  Opaal geeft dynamische creativiteit en helpt toegang te krijgen tot de…

  € 4,65
 • Opaline Hartje
  Opaline Hartje

  Opaal kan ingezet worden bij huidklachten zoals exceem, uitslag of een droge huid, longklachten, longontsteking, spijsverteringsproblemen, werkt ontgiftend.

  Opaal geeft dynamische creativiteit en helpt toegang te krijgen tot de…

  € 5,65
© 2013 - 2024 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel