Farmfood Antlers

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 5,95 € 4,95 (inclusief btw)

Antlers zijn Hertengeweien: Dit is dé nieuwe kauwsnack voor honden: 100% zuiver, duurzaam en puur natuurproduct. Zonder toevoegingen, gezond en rijk aan mineralen om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden.

De hertengeweien zijn van mannelijke herten. Deze geweien vallen ieder voorjaar, na de paartijd, af en groeien dan weer aan. De geweien worden verzameld in Europese bossen en na een kwaliteitscontrole geborsteld en gezaagd. Omdat het een puur natuurproduct is, kunnen ze nog licht naar grond ruiken en verschillen ze ook allemaal van kleur, gewicht, vorm en dikte.

* Omdat de hertengeweien een 100% natuur en seizoen product betreft  kan het voorkomen dat niet altijd elke maat beschikbaar is. "op" is in  dit geval "écht op, tot het volgende voorjaar" .

Mocht het gebeuren dat uw hond niet (meer) geïnteresseerd is in Antlers dan kunt u het product een nachtje in water laten weken of licht opschuren.

Belangrijk:

Zorg ervoor dat de maat die u koopt past bij de grootte en bijtkracht van uw hond. Houd toezicht op uw hond tijdens het kauwen en verwijder kleine overblijfselen.

Verkrijgbaar in de maten:

Small: tot 75 gram

Medium: 76 - 150 gram

Large: 151 - 225 gram

Extra Large: 226 - 320 gram

© 2013 - 2022 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel