Biofood schapenvet knoflook Maxi

Vorige Artikel 10 van 10
€ 5,99 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

Deze schapenvet bonbon met knoflook heeft een antiparasitaire (anti-vlo, teek, mijt, en worm) en antivirale werking en kan hierdoor gebruikt worden als vlooien en ontwormingsmiddel. Tevens is het een natuurlijk middel bij huid-, vacht-, en verteringsproblemen en zorgt daarnaast voor extra weerstand.

Met vitamine A en D, 100 % natuurlijk, zonder chemische toevoegingen.

Dosering: 1 bonbon per 20 kg lichaamsgewicht per dag.

Inhoud: 40 stuks

 

De BIOFOOD schapenvet maxi bonbon knoflook zorgt voor een prachtige glanzende vacht, gezonde huid en een beschermend laagje in de darmen ter verbetering van de darmflora. Op de bonbon is een laagje sterk geconcentreerd reukloze knoflook met de werkzame stof alliine aangebracht. Alliine wordt in het lichaam omgezet in allicine en heeft een bewezen vernietigende werking op virussen en bacteriën waar insecten, zoals vlooien, luizen, wormen en teken van leven.

 

BIOFOOD schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij maag- of darmproblemen. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora positief beïnvloed en activeert. Hierdoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen en dit betekent een betere vertering. Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitamine A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag (epitheel) van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maag-darmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet). Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties (immuunsysteem).

 

 

De Biofood schapenvet bonbon bestanddelen zorgen voor:

 

-Een gezonde huid en vacht
-Een betere darmflora
-Extra weerstand
-Sterkere botten

 

Samenstelling:
schapenvet (95%), knoflook met alliine (5%)

 

© 2013 - 2021 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel