Bach Rescue Spray 7 ml

Vorige Artikel 24 van 27 Volgende
€ 11,95 € 6,95 (inclusief 21% btw)
Artikel is niet op voorraad

Bach Rescue spray zorgt voor ontspanning tijdens stressvolle stiuaties. De spray is te gebruiken bij tijdelijke momenten van spanning en onrust. Het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten die het lichaam ontspant en waarmee je toch helder blijft. De invloed is gebaseerd op een combinatie van vijf bloesems (Rock Rose, Cherry Plum, Clematis, Star of Bethlehem en Impatiens) uit de 38 Original Bach Flowers, die al meer dan 70 jaar in meer dan 66 landen worden gebruikt. Ieder van deze vijf bestanddelen heeft een specifieke invloed. De optelsom is een spray die ontspannend en rustgevend is.

De Bach Rescue Spray kan gerust langere tijd worden gebruikt. Ook in combinatie met andere middelen. Dit product is tevens geschikt voor mensen in situaties van gespannenheid en onrust.

Ingrediënten: tinctuur van bloesemmix zonneroosje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim, en vogelmelk, alcohol 27%

Gebruik:
Breng bij stresssituaties direct de spraykop naar de mond en spray 2x op de tong. Niet in de ogen sprayen. Of 2 keer sprayen in de drinkbak van uw huisdier. Bij grotere dieren zoals paarden bedraagt dit 10 druppels of 5 keer sprayen.

© 2013 - 2020 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel