Opaline Hartje

Vorige Artikel 8 van 8
€ 5,65 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Opaal kan ingezet worden bij huidklachten zoals exceem, uitslag of een droge huid, longklachten, longontsteking, spijsverteringsproblemen, werkt ontgiftend.

Opaal geeft dynamische creativiteit en helpt toegang te krijgen tot de ware zelf. Hij brengt kenmerken naar de oppervlakte die klaar zijn voor transformatie, zorgt voor spontaniteit, vergroot de eigenwaarde. Hij stuurt genezing naar de aarde en bevordert ieders ascentie proces. Hij helpt bij het verwerken van emotionele trauma’s.

Opaal kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren.

∅ = +/- 2cm

Let Op: Het werken met edelstenen mag niet ter vervanging van een arts of dokter gezien worden.

De steen kan aan de halsband van uw hond bevestigd worden maar let wel op dat u de steen eraf haalt wanneer uw hond wild speelt of bij een wandeling waar u bv veel obstakels tegen komt. Hier is de bevestiging niet tegen bestand. Tevens is het niet aangeraden de edelsteen samen met een zware ID penning te dragen vanwege dat de edelsteen en penning tegen elkaar aan tikken tijdens het wandelen en hierdoor de edelsteen kan breken op het bevestigingspunt. * Edelstenen vallen daarom buiten de garantiebepalingen omdat wij dit niet kunnen controleren.

© 2013 - 2022 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel