Kan ik ook ruilen of retourneren ?

Ja, dat is mogelijk. Wanneer u een artikel wenst te retourneren, kunt u het betreffende artikel naar ons retour sturen. Dit dient u binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons te melden via mail, brief, telefonisch of via het herroepingsformulier. Na het herroepen van het product dient u het product binnen 14 dagen te retourneren.

Wij accepteren alleen artikelen die bij Natural for Animals zijn aangeschaft en ongebruikt, onbeschadigd en indien zover mogelijk in originele en ongeopende verpakking worden geretourneerd.
Tevens is het noodzakelijk een kopie van uw factuur mee te sturen, tezamen met uw naam, adres, telefoonnummer, Iban-rekeningnummer en e.v.t de reden van het retourneren, Uiteraard betaald u zelf de kosten van het retour sturen.

Boeken, edelstenen, producten die speciaal zijn gemaakt naar uw wensen en ook producten die kunnen bederven worden niet retour genomen.

Wanneer u uw volledige bestelling retour stuurt ontvangt u het volledige bedrag dat u heeft betaald bij het plaatsen van uw bestelling retour. Wanneer u een deel van uw bestelling terugstuurt storten wij alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen terug of als u uw product wil ruilen wordt indien van toepassing het verschil in het bedrag gecrediteerd op uw rekening.

Retourzendingen die niet voldoen aan de gestelde eisen worden niet in behandeling genomen.

Let op! Uw retouren dienen vooraf aangemeld te worden.  E: info@naturalforanimals.nl

Adres voor retourgoederen: Natural for Animals, Veluwe 3, 6624KH, Heerewaarden

Heeft u vragen over het retourneren van artikelen? Klik op de pagina 'Contact' om contact met ons op te nemen of u kunt de algemene voorwaarden er op nazien.

© 2013 - 2024 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel