Ontwormen of niet?

Ontwormen of niet ?


Wist u dat in Nederland minder dan 10% van de honden een worminfectie heeft, paarden minder dan 20% en bij katten is dit ook maar een klein percentage.

Iedere drie maanden een chemische wormenkuur toedienen is niet de beste oplossing omdat de stoffen in een chemische wormenkuur erg belastend zijn voor de gezondheid van uw dier en indirect ook voor het milieu. Ook is het risico op resistentie aanwezig zodat deze middelen op den duur ook niet meer voldoende werkzaam zijn.

Het wordt aangeraden om 2 tot 4 keer per jaar de ontlasting te laten controleren. Dit kan heel gemakkelijk bij 'Het Woud' http://www.wormbestrijding.nl/index.html Hier kunt u een wormcheckkit bestellen. In de wormcheckkit zitten alle benodigdheden en instructies voor het verzamelen van de ontlasting. De ontlasting wordt vervolgens met normale briefpost naar het laboratorium verstuurd.  Na ontvangst van het monster krijgt u binnen 2-3 werkdagen de resultaten en Spoelworm.jpg een wormbestrijdingsadvies. Aan de hand van de uitslag kunt u kijken of er wel of geen stappen ondernomen moeten worden.

 
© 2013 - 2024 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel