Verzendinformatie

Bestelde artikelen worden zo snel mogelijk in behandeling genomen. Pakketten worden 3x per week bij PostNL aangeboden waardoor u veelal binnen 3 werkdagen uw bestelde artikelen ontvangt.

Mocht een artikel niet voorradig zijn dan wordt deze besteld bij de leverancier en binnen 7 werkdagen (mits voorradig bij de leverancier) aan u toegestuurd, mocht het artikel(en) niet voorradig zijn bij de leverancier dan wordt u hiervan per e-mail of telefoon op de hoogte gesteld wanneer wij niet binnen 7 werkdagen kunnen leveren.

 

Verzendkosten binnen Nederland:

Brievenbuspost:

  • € 3,95 

Pakketpost: 

Geschiedt op basis van gewicht:

  •  0 - 28,5 kg     € 5,95 
  • 28,5 - 57 kg    € 11,75


Verzendkosten bekijken:

Klik bij het gewenste artikel op bestellen om de verzendkosten te bekijken. Indien u het bekeken artikel toch niet wilt bestellen, dan klikt u op verwijder. 

Brievenbuspost (á  3,95) geschied op eigen risico. Wilt u liever dat uw bestelling per pakketpost wordt verstuurd, voor een extra zekerheid, dan kunt u voordat u uw bestelling plaatst contact met ons opnemen per mail. Uiteraard komen er extra kosten bij voor het verzenden met pakketpost.

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte adresgegevens. Mocht een pakket niet bezorgd worden doordat het adres incorrect is aangeleverd zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk.

*Let wel op: is uw bestelling zwaarder dan 30 kg dan worden er 2 pakketten naar u opgestuurd.

*Besteld u boven de 100 euro dan zijn de verzendkosten gratis !

*Diepvriesproducten worden niet per post verstuurd en kunnen alleen afgehaald worden. Bestelt u toch diepvriesproducten en u komt ze niet afhalen dan betalen wij u het bedrag terug verminderd met de door ons gemaakte kosten van Ideal betalingsverkeer (€ 0,45).

© 2013 - 2024 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel