Darf Vol Brok

Volvoeding zijn geperste brokken van DARF.

Darf Vol is een complete glutenvrije maaltijd voor de kat.

Volvoeding DARF staat voor gezonde voeding zonder (chemische) toevoegingen, boordevol natuurlijke vitaminen en mineralen, vermalen tot een hapklaar totaalmenu.

Productie
Al het vlees, fruit en groente wordt vers aangeleverd door biologisch gecertificeerde bedrijven. De ingredienten worden uitgezocht en vervolgens op lage temperatuur gedroogd in de droogkamers, tot nagenoeg al het vocht uit de producten verdwenen is. Hierna worden alle gedroogde ingredienten samengevoegd in een zogenaamde cutter, welke alle grondstoffen tot poeder verkleind, maar door de toevoeging van biologische kokosolie en krill wordt dit een homogene massa. Na dit proces wordt de massa tot een bite geperst en wordt deze in de verpakking gestopt.

Ons brokvoer is niet continu op voorraad, dit om versheid en een langere houdbaarheid te garanderen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst zullen wij direct bij de leverancier op dezelfde dag uw brokvoer bestellen. Mits voorradig bij de leverancier zal uw bestelling binnen 7 dagen aan u worden toegestuurd.

Sorteer op
  • Darf Vol Kattenbrok 1,5 kg
    Darf Vol Kattenbrok 1,5 kg

    Volvoeding DARF staat voor gezonde voeding zonder (chemische) toevoegingen, boordevol natuurlijke vitaminen en mineralen, vermalen tot een hapklaar totaalmenu. Absoluut een verantwoord en makkelijk alternatief voor het dagelijkse…

    € 13,95
© 2013 - 2024 Natural for Animals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel